Al sinds 1966 een begrip

Damsté Auto is al ruim 54 jaar een begrip in Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

IJsselstein

In 1966 startte Jan Damsté een garage aan de toen geheten Zomerweg, nu Utrechtseweg, in IJsselstein. Nog steeds een APK- en servicepunt van Damsté Auto en sinds 2019 een officieel Eurorepar Carservice filiaal.  Sinds 1971 is Damsté Auto dealer van het merk Citroën.

Damsté Auto 1966

Nieuwegein

In 1980 opende Damsté Auto de vestiging aan de Dukatenburg in Nieuwegein. Deze vestiging biedt, naast de ruime showroom en verhuurafdeling, ook ruimte aan een moderne werkplaats, een ruim magazijn, wasstraat en tankstation. Nog altijd neemt Damsté Auto een markante plek in op de hoek van de Batauweg en A.C. Verhoefweg in Nieuwegein.

Damsté IJsselstein

Houten

In 2006 kwam daar als derde telg van de Damsté Auto familie het filiaal aan de Bergveste in Houten bij. Sinds die tijd heeft Damsté Auto Houten ook zijn naam waargemaakt door het leveren van kwaliteit, service en klantvriedelijkheid.

Generatie 2

Het bedrijf staat tegenwoordig onder leiding van Rienk Damsté. Hij bouwde verder aan het moderne bedrijf dat nu bestaat. Gekwalificeerde technici en enthousiaste verkoopadviseurs werken dagelijks aan de veiligheid van het vervoer van onze klanten. Van ú dus. Naast het dealerschap van Citroën heeft Damsté Auto ook de kennis en kunde voor het onderhoud en de reparatie van alle merken auto’s. Wij zijn dan ook Eurorepar Carservice, het nieuwe multimerk netwerk voor al uw onderhoud en reparatie in Nederland.

 

Dus wat u ook rijdt, bij Damsté Auto bent u aan het juiste adres.