Slide Slide

Zakelijk een Citroën rijden met Damsté Auto

Wilt u zakelijk een Citroën rijden? Dan maakt u een goede keuze. Want Citroën heeft naast een ruime keuze personenwagens ook multifunctionele bedrijfswagens in alle soorten en prijsklassen.

Damsté Auto is het adres voor Short Lease, Financial Lease en Operational Lease. Onze adviseurs leveren maatwerk. In een persoonlijk gesprek bespreken zij samen met u de beste oplossing voor uw specifieke situatie. En, dan praten zij u ook meteen bij over de laatste regels voor bijtelling en andere relevante zaken omtrent business leasing.

De nieuwe Citroën Berlingo Van

De iconishce Citroën Berlingo maakt na meer dan 15 miljoen geproduceerde exemplaren, plaats voor een derde generatie: de Citroën Berlingo Van. De Nieuwe Citroën Berlingo Van voldoet aan alle wensen van professionals die zoeken naar een oplossing op maat. Er zijn diverse carrosserielengtes en inrichtingen mogelijk. Daarnaast zijn er twee uitvoeringen mogelijk: De Worker en de Driver.

De “Worker” is ideaal voor professionals die soms op minder goed begaanbare wegen moeten rijden. De “Driver” is ideaal voor bedrijven die hun personeel grote afstanden laten rijden of koerierswerk.