Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Damsté Citroën

Al sinds 1919 geeft het merk Citroën blijk van lef en aandacht voor de mens. Met een ruim 100-jarige merkhistorie en meer dan 300 modellen, waarvan een aantal geschiedenis hebben geschreven, kent iedereen het merk Citroën. Deze boeiende geschiedenis heeft een Nederlandse oorsprong.  De voorouders van het visionaire genie André Citroën komen namelijk uit Nederland.

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®
Ook is Citroën sinds de oprichting toonaangevend op het gebied van comfort. Iets wat vandaag de dag wordt onderstreept door de filosofie “Be different, feel good” van het merk en wordt belichaamd door de vier pijlers van het innovatieve CITROËN ADVANCED COMFORT®-programma: een cocon-effect, praktische voorzieningen, meer gebruiksgemak en ontspannen autorijden.

 

INSPIRED BY YOU
Van het tijdperk van André Citroën tot en met de dag van vandaag is het doel van Citroën het leven van haar berijders met innovaties makkelijker en aangenamer te maken. Bij DamstéAuto kunnen we ons helemaal vinden in deze visie.

Om deze visie te bereiken, laat Citroën zich inspireren door de mens. Citroën is betrokken met de keuzes die u maakt over vrijheid, avontuur en momenten van plezier en geluk. Elke dag weer. Op basis daarvan ontwikkelt Citroën uitgesproken auto’s en zorg ontnemende, vooruitstrevende diensten die voortkomen uit een onuitputtelijke inspiratiebron: ú!

 Nieuwe Citroën modellen

In de showroom van DamstéAuto in Nieuwegein kunt u al onze Citroën modellen bekijken. De nieuwe modellen wisselen continu en hebben elk hun sterke en unieke eigenschappen. Onze verkoopadviseurs gaan dan ook regelmatig op cursus om alle ins en outs van de nieuwe telgen tot zich te nemen om u vervolgens daarmee goed te kunnen adviseren.

Personaliseren is het toverwoord tegenwoordig en bij Citroën is dat ook volledig van toepassing. Zo zijn sommige modellen alleen al in 97 (!) kleurencombinaties te krijgen en dan hebben we het nog niet eens gehad over het aantal motoren, versnellingsbakken, opties en pakketten.

Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat wanneer u zich aan het orienteren op een nieuwe auto het af en toe onoverzichtelijk voor u wordt. Gelukkig kunnen onze verkoopadviseurs u dan helpen om samen de juiste auto voor u te vinden.

Damstédemo’s

Bij DamstéAuto hebben we altijd een ruim aanbod Citroën demonstratiesauto’s. Deze Citroëns zijn altijd jong, rijk uitgerust en hebben een lage kilometerstand. Ook zijn deze DamstéDemo’s aantrekkelijk gesprijsd en hebben wij vast de eerste afschrijving betaald zodat u kunt profiteren.

Ons aanbod wisselt regelmatig. Mocht uw ideale DamstéDemo er nu nog niet voor u bij staan, houd deze pagina dan goed in de gaten. Of leg uw wensen neer bij onze verkoopadviseurs, want zij kunnen u hier altijd bij helpen.

De DamstéDemo’s zijn altijd voorzien van 2 jaar (fabrieks)garantie en worden nog uitgebreid voor u nagekeken en gereinigd voordat we de sleutels aan u overhandigen.

Citroën occasions

Wilt u wel in een Citroën rijden maar wilt u niet een nieuwe auto aanschaffen? Geen probleem! Bij DamstéAuto staan genoeg Citroën occasions te wachten op een nieuwe eigenaar. Bij DamstéAuto heeft u altijd een ruim aanbod aan Citroën occasions.

U kunt online het assortiment bekijken en alvast een proefrit of meer informatie aanvragen. Ook met onze Citroën occasions helpen onze verkoopadviseurs u graag en bent u verzekerd van een kwalitatief goede Citroën occasion waar u nog veel en veilig rijplezier mee kunt beleven!

Wij zorgen daarnaast niet alleen voor de aanschaf van een veilige en goede Citroën occasion, wij houden u ook graag veilig op de weg. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor het jaarlijkse onderhoud van uw Citroën occasion en overige onderhoudsafspraken.